Hestr natural horse care is een Nederlands bedrijf dat voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden ontwikkelt en vervaardigt. HESTR natural horse care levert producten die de diergezondheid en (top)prestaties op een natuurlijke manier verbeteren, ondersteunen en verzorgen.

9 artikelen  Op basis van etherische oliën, plantenextracten, vitamines en kruiden stellen zij voedingssupplementen en verzorgingsproducten samen die voldoen aan de huidige hoge eisen waar de paardensector om vraagt.

Alle ingrediënten zijn afkomstig uit Europa. HESTR natural horse care supplementen hebben een unieke samenstelling dankzij eigen ontwikkelde recepturen. De producten zijn geanalyseerd door erkende laboratoria, bevatten geen toegevoegde suikers en zijn GMP+ gecertificeerd.

Hun team van wetenschappers, dierenartsen en professionals uit de paardensector helpen mee de producten van HESTR natural horse care te ontwikkelen, te testen, te analyseren en met een stijlvolle look & feel te presenteren bij dealers.

De naam HESTR en logo

De naam HESTR is afhankelijk oud Noors en betekent paard. Hun huisstijl is uitgevoerd in de kleuren donkerblauw en zilver, wat staat voor vertrouwen en sereniteit. De diamant in hun logo is het symbool voor eerlijkheid, zuiverheid en kracht, net als de schoonheid van het paard.