Wij stoppen met de producten van Equi-Protecta! Kijk nu naar de speciale aanbiedingen.

EquiProtecta zijn de natuurlijke verzorgingsproducten voor paar…

2 artikelen  den. EquiProtecta bestaat uit de volgende producten: Algeae Vitalis, Algea Bites, Blue Wonder Gel, Frigidus, Glansspray, Hoevenspray, Hoevenolie, Loose & Shine, Mokgel, paardendeo, paardenzalf en take away spray. Hieronder vindt u de beschrijving van de merken:

Algeae Vitalis

Dit is een uitgebalanceerd aanvullend diervoeder op basis van schelpkalk, zee(zout), mineralen, zeewier en algen welke afkomstig zijn van een streekgebonden algenkwekerij uit de waddenregio voor paarden. Dit product is uitermate geschikt voor paarden en pony’s met een darm probleem en bij paarden en pony’s die net een antibiotica kuur hebben gehad. Algae Vitalis zorgt ervoor dat de darmflora na zo’n kuur weer helemaal op orde is.

Algea Bites

Dit is een aanvullend diervoeder voor paarden op basis van gras, sesamolie en algen. Algae Bites is een verwenproduct en kan dus gegeven worden naar behoefte.

Blue Wonder Gel

De Blue Wonder Gel is een uitwendig verzorgingsproduct in de vorm van een speciale gel voor de verzorging en herstel van de hoefstraal en zool. Het heeft een goede langdurige hechting op de hoefzool en in de stralen.

Frigidus

Frigidus is een natuurlijke koelende spray voor de verzorging van zwaarbelaste spieren en pezen. Deze spray geeft een langdurige koeling op de huid. De spray is niet agressief op de huid. Bevordert het herstel en helpt daarmee prestaties te verbeteren. Frigidus is ideaal na het verrichten van zware arbeid.

Glansspray

Glansspray is toe te passen op in principe alle vachthoudende dieren. Samenstelling op basis van verzeepte kokosolie, castrol-olie, natuurlijke zeepstoffen en waxen. De spray gelijkmatig verdelen over de vacht, vervolgens laten drogen en uitwrijven met een droge doek voor een mooie glanzende vacht.

Hoevenspray

De hoevenspray is samengesteld op basis van natuurlijke grondstoffen en extracten voor een voedende en verzorgende werking op de hoorn en hoornschoen. Aanbrengen tijdens onderhoud 2x per week in natte omstandigheden dagelijks. Ingrediënten zijn water, zeewier/algenextracten, laurierblad,tea-tree olie, mengsel van natuurlijke etherische oliën.

Hoevenolie

Deze natuurlijke olie is samengesteld op basis van koolzaadolie en diverse etherische oliën voor een natuurzuivere verzorging en bescherming van hoorn en hoornschoen. De oliespray is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, geeft een mooie glans en heeft een reinigende werking en een beschermende werking op de paardenhoef.

Loose & Shine

Deze speciale spray is een uitwendig verzorgingsproduct voor de verzorging van de vacht, staart en manen van alle vacht houdende dieren. Het is een super ontklitter annex glansspray. Loose & Shine bevat geen siliconen, sls of parabenen.

Mokgel

De mokgel kan worden toegepast ter verzorging van de onderbenen en kootholten. Werkt preventief tegen uitdroging. Gegarandeerd formaldehyde vrij.

Paardendeo:

Dit product is op basis van speciefieke plantenextracten en etherische oliën en knoflookextract. Deze spray houd alle dazen en andere steekvliegen op een afstand.

Shampoo

De verfrissende, verzorgende en goede reinigende shampoo is zeer geschikt voor het wassen en verzorgen van iedere vacht en huidtype. De shampoo is mild en bevat een natuurlijke melange van onder meer jojoba-olie, aloë vera, duindoornolie, koolzaadolie en kruidenextracten.

Paardenzalf

Paardenzalf is een zachte voedende beschermende zalf en is te gebruiken bij een ruwe en schrale huid en bevordert elasticiteit van de huid. De zalf mag naar believen gebruikt worden.

Take away spray

De Take away spray is een natuurlijk product op basis van natuurlijke etherische oliën en zeewier extract. Met deze spray bescherm je jezelf en je paard of hond tegen teken.