Vlechtspullen voor het Paarden vindt u online bij Ruitersport Katerbarg. In ons assortiment vindt u een brede selectie artikelen voor het vlechten van uw paard. Zo hebben wij elastiekjes en knot accessoires. Het toiletteren van uw paard is nog nooit zo leuk geweest! Bestel uw vlechtspullen direct online in onze webshop!

6 artikelen  Wat heb ik nodig om een paard te vlechten

Je gaat voor het eerst een wedstrijd rijden of je hebt een fotoshoot op de planning staan en je wilt dat je paard er perfect uitziet. Wat heb je allemaal nodig om het paard te vlechten? Welke vlechtmanieren zijn er? En hoe ga je eigenlijk te werk?

Vlechtstijlen

Er zijn veel verschillende manieren om je paard of pony te vlechten. Zo heb je de keuze uit knotjes (met elastiek), roosjes (met pektouw), een hengstenvlecht, een vlecht op de manenkam en een matje waarbij je weer kunt kiezen of je het onderste deel vlecht of los laat hangen. Het meest komen toch de knotjes en roosjes voor. Invlechten van paarden vereist verschillende producten. Ook hierin hebben wij een ruime keuze uit verschillende merken, kleuren en soorten invlechtmaterialen om jouw paard zo goed en zo mooi mogelijk te kunnen invlechten.