De OneK-rijhelm is voorzien van het State of the Art-ontwerp en maximale veiligheid en comfort!

Veiligheid eerst!

De OneK-helmen zijn samengesteld uit een polycarbonaat en geavanceerde ABS-composiet spuitgegoten buitenste omhulsel in combinatie met een EPS-voering. De EPS-voering is het belangrijkste onderdeel voor impactabsorptie in een helm. OneK gebruikt alleen EPS van hoge kwaliteit met een dichtheid, waardoor de helm perfect is voor impactabsorptie. VG01 en EN1382-2017 goedgekeurd.

Comfort

De OneK-helm biedt u een zeer hoge mate van ventilatie met twee ventilatiemogelijkheden aan de voorkant, twee zijden, één aan de achterzijde en twee centrale strookventilatie. De helm heeft een comfortabel gevoerde harnas met synthetische voering van suède, een haak-en-lusverstelling en een fast-tex-gesp.De OneK-helmen zijn verkrijgbaar in 3 schaalmaten. Door de OneK-voering te gebruiken die verkrijgbaar is bij XS tot XL, kunt u de perfecte pasvorm bereiken. De OneK-voering is gemaakt van een wasbaar sneldrogend materiaal; het is vochtafvoerend en antimicrobieel.

Ontwerp

One K ™ -helmen beschikken over de perfecte synergie tussen geavanceerde technologie en een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. Met genoeg functies om een beroep te doen op diegene die alles zoekt wat een helm kan bieden, verpakt in een pakket dat traditionalisten kunnen waarderen, heeft One K ™ het beste van twee werelden. Glanzend, mat, suède, glanzend en sprankelend van echte Swarovski-kristallen; De mogelijkheden zijn eindeloos.

De rijhelmen zijn verkrijgbaar in:

Schaal 0, 1 en 2

Schaal 0 is voor liner XXXS(47-48), XXS(49-50), XS(51-52), S(53-54)

Schaal 1 is voor liner XS(51-52), S(53-54), M(55-56)

Schaal 2 is voor liner L(57-58), XL(59-60), XXL(61-62)

Cap

Caps zijn ervoor om je hoofd te beschermen tijdens een val. Een cap moet dus ook aan een aantal veiligheidsregels voldoen. In elk land heb je dezelfde normen waar een cap aan moet voldoen. De cap heb je ook in verschillende modellen en vormen zodat voor elk hoofd en passende cap te vinden is. Zo heb je mensen met een rond hoofd en mensen met een ovaal hoofd. Dus niet elke cap zal dan passen of comfortabel zitten. Er komt nog wel wat bij kijken om een cap te passen.

Prijsklasses

Je hebt ook verschillende prijsklasses. De normale, midden en dure klasse. De norm is bijna altijd hetzelfde. Dus maakt niet uit of je nu een goedkope cap hebt of een dure ze beschermen allemaal het zelfde. Voor de beginnende ruiter of de kleine ruiter heb je een beginners cap. Deze caps vallen vaak in de goedkope prijsklasse. Dat wordt vaak gedaan om eerst te kijken of ze het leuk blijven vinden en bij een kind omdat ze zo snel groeien.

Diverse maten

De kindercaps zijn meestal verstelbaar. Bijvoorbeeld van maat S (52-55) en maat M 53-57). Dit doet men doormiddel van een draaiknop aan te draaien. Je hebt een rijhelm met een glad oppervlakte en met een suède-achtige oppervlakte. Er zijn een paar modellen van een cap die een oppervlakte hebben die lijkt op leer. Je hebt dus verstelbare caps en caps die per maat gaan. Tegenwoordig wordt er veel meer gewerkt met verstelbare caps dan met caps van 1 maat. Voor de consument is dat ook veel handiger.

Kleur en bescherming

Rijhelmen heb je in diverse kleuren en natuurlijk mag je hier ook weer niet de bling vergeten. Om je cap te beschermen tijdens vervoer heb je de captas. Een cap heeft ook meerder ventilatie gleuven om tijdens het rijden je hoofd fris en koel te houden. Een cap met meer comfort heeft een vierpunts sluiting. Die zorgt voor een goede drukverdeling tijdens het dragen van de cap.