Paardrijkleding Online kopen


Mijn naam is Ina Katerbarg en ben eigenaar van Ruitersport Katerbarg en ben zelf dressuurruiter en rijdt momenteel ZZL niveau. Ik weet daarom heel goed wat een ruiter nodig heeft. Momenteel verkoop ik artikelen van Catago, Horka, HB ruitersport, HKM, OneK en Excellent. Heel veel producten worden eerst door mij getest. Wanneer ik niet te spreken ben over een product dan wil ik dat ook niet in de winkel.

Rijbroeken moeten een goede pasvorm hebben en mooi blijven ook na veel gebruik. Veel modellen werken met een siliconen zitvlak voor meer grip tijdens het rijden. Maar natuurlijk zijn er ook nog rijbroeken met een leren zitvlak of zonder zitvlak. Voor de slanke meiden zijn er tegenwoordig de rijleggings. Deze sluiten mooi aan en zijn vaak ook voorzien met een zitvlak.rijlegging mesh style

Er zijn van diverse merken caps te verkrijgen bij ons. OneK is toch wel het merk wat er uitspringt. De OneK zit heerlijk en je merkt bijna niet dat je er een draagt. De OneK is verkrijgbaar in 3 schalen (0,1,2) en worden opmaat gemaakt met een liner. Omdat niet elk hoofd hetzelfde is zijn de liners verkrijgbaar in ronde en ovale modellen.

OneK

Momenteel zijn er nieuwe rijsokken in het assortiment. Deze sokken zijn gemaakt van bamboe. Bamboe is anti bacteriël en heeft een hoog draagcomfort.

Laarzen verkoop ik het meest van HKM. Dit merk heeft diverse modellen die op een uitzondering na geschikt zijn voor elke ruiter. Of je nu lange en dunne kuiten hebt of korte en stevige kuiten vaak heeft HKM er een oplossing voor. Vraag ons naar modellen en maten.

Jodhpurs zijn er ook in diverse modellen met elk een ander pasvorm. Laarzen en jodhpurs zijn alleen in de winkel verkrijgbaar omdat ik vind dat die artikelen goed moeten passen. Voor de jodhpurs heb ik diverse passende chaps die ervoor zorgen dat het een mooi geheel wordt.

chaps

Heeft u vragen over een artikel neem dan contact met mij op. Ik help u graag verder.

I'm Emerone I'M Special de muze x Burggraaf

Floranc Florencio x Sandreo