Met stal benodigdheden bedoelen we artikelen die we gebruiken in en om de stal. Zoals een hooivork, bezem, hooinet, kruiwagen, poepschep, waterbak, hooiruif enz.

21 artikelen  Bezems

Je hebt bezems in verschillende grote, hard- en zachtheid. Er zijn bezems die hard zijn en die worden gebruikt op het erf of in de stal. Zachte bezems worden het meest binnen gebruikt.

Hooinet

Hooinetten zijn er ook in vele varianten. Je hebt fijn mazige netten en groot mazige netten. Hooinetten worden veel gebruikt tijdens transport. Dan kunnen de paarden en pony's rustig eten tijdens vervoer. De fijn mazige netten worden ook gebruikt voor paarden die gulzig eten of lang op stal staan. Door de fijne mazen zijn paarden en pony's langer bezig met eten en daardoor hebben ze minder tijd om zich te vervelen en ook is beter voor hun vertering.

Een hooiruif wordt ook wel veel gebruikt in de stal en heeft een beetje hetzelfde effect als een hooinet. Het voorkomt ook een beetje het verspillen van het hooi.

Weide benodigheden

Onder weide benodigheden verstaan wij schriklint, schrikapparaat en al het ander wat nodig is om paard en pony op eigen grond te houden en wat gebruikt word in het weiland.