Een hoogwaardige therapeutische serie voor welzijn en herstel.

Letselpreventie. Vermindering van gespannen spieren en overbelaste gewrichten evenals het…

30 artikelen  behandelen van oude en nieuwe blessures. Is zeer geschikt voor voor de behandeling van paarden met gewrichts- pees problemen en voor oudere paarden. Het binnen materiaal met ingeweven kermische delen en keramische vulling geeft de FIR-Tech Healing serie haar dubbele werkzaamheid en haar therapeutische effect door de spieren, pezen en gewrichten verwarmd worden. De producten van deze serie zijn uitermate geschikt voor op en in de stal, training en wedstrijd.

Keramische deeltjes.Fir-Tech beenbeschermingset

Het speciaal ontwikkelde keramische materiaal zet de lichaamswarmte van het paard om en reflecteert het elektromagnetische infrarood warmtestraling diep in het lichaam zodat de bloedvaten open gaan staan. De warmtestraling verhoogt de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat de spiervezels goed doorbloed worden.

Fir-Tech verlicht spanning.

Fir-Tech oornet

Met het FIR-Tech Healing produkt worden spanningen verlicht, wonden sneller genezen en ontstekingen verlicht en pezen en gewrichtenfunctie verbetert. De FIR-Tech Healing producten kunnen altijd weer gebruikt worden en gewassen worden zonder dat het effect minder wordt.