Paarden Spullen Online kopen


De beste paardenspullen voor u en uw paard

Paardrijden

Ruitersport Katerbarg heeft alleen het beste voor uw paard. Of het nu gaat om zadelonderleggers, beenbescherming, stijgbeugels, longeren, bitten, singels, halsters&touwen, hoofdstellen of dekens wij selecteren de beste producten voor u.De beste paardenspullen voor u en uw paard.


Paardrijden wat ben je nodig

In ruitersport zijn er een aantal paardenspullen die echt essentieel zijn om goed en veilig te kunnen paardrijden. Natuurlijk zijn er standaard producten die u altijd voor uw paard kunt gebruiken zoals bitten, zadelonderleggers, stijgbeugels en halsters. Ook hebben we andere handige accessoires voor paarden zoals dazensprays en hindernisblokken. Natuurlijk hebben we ook alles wat een ruiter zelf nodig heeft.

Bij Katerbarg kun je gemakkelijk al de benodigdheden voor paard en ruiter online kopen. We hebben een groot assortiment aan verschillende soorten producten en accessoires voor paarden, met honderden verschillende items. Onze paardenspullen zijn per categorie te vinden, zo kunt u makkelijk alle producten vinden die u nodig heeft. Met een uitgebreid assortiment aan paardrijdspullen is er voor iedere ruiter, paard en pony wat wils.

Alles voor uw paard van bekende merken

Om de kwaliteit van al onze paardenspullen te garanderen werken wij uitsluitend met goede merken waar wij het volste vertrouwen in hebben. Zo verkopen wij bijvoorbeeld Catago paardenspullen, dit Deense merk staat er om bekend dat alle producten het paard maximaal comfort en veiligheid bieden. Catago producten zijn ontworpen met vier focus punten; comfort, kwaliteit, stijl en functionaliteit. Ook andere gereputeerde merken zoals HKM en HB zijn bij ons in de webshop te vinden.

Staldeken luxe

Bij paardensport Katerbarg kunt u terecht voor een complete paardenuitrusting, en heeft u ruime keuze uit verschillende opties voor veel van onze producten. Voor beenbescherming hebben wij onder andere bandages, springschoenen en peesbeschermers. Ook hebben we een groot assortiment aan verschillende soorten paardendekens zoals zomerdekens en winterdeken, maar ook vliegendekens en staldekens.

Koop uw paardenspullen online bij ruitersport Katerbarg

Heeft u paardenspullen gezien die u nodig heeft? U kunt uw nieuwe paardenspullen met gemak bij ons bestellen, als u voor 17:00 besteld heeft u het morgen al in huis. U kunt natuurlijk ook bij ons in de winkel langskomen om daar uw paardenspullen te kopen.