Over ons


Welkom in de webshop van Ruitersport Katerbarg. Hier kunt u snel en eenvoudig via uw computer of mobile device uw artikelen bestellen die u nodig heeft voor uw paard of voor uzelf als ruiter. Hierdoor hoeft u onze vestiging niet perse te bezoeken en bespaart u reistijd. De reden voor het aanmaken van deze webshop is dat wij van Ruitersport Katerbarg ons bestelproces efficiënter willen laten verlopen voor u als klant. Dit is de oplossing!


Het is zo dat de producten die Ruitersport Katerbarg aanbiedt ook bedoeld zijn voor speciale paardwedstrijden. Producten zoals jassen, T-shirts, laarzen en sokken. Naast dat wij er alles aan willen doen om u het paardrijden zo leuk mogelijk te maken denkt Ruitersport Katerbarg ook aan de veiligheid. Daarom bieden wij u ook borst- beenbeschermers, handschoenen, hoofdstellen en zadelonderleggers aan als extra producten. Wij zijn ook gespecialiseerd in het borduren of bedrukken van dekens, dekjes en jassen. Ruitersport Katerbarg biedt ook complete kledingsets aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Ruitersport Katerbarg beschikt over een breed assortiment aan producten die u prima kunt gebruiken voor, tijdens of na het paardrijden. Ook bieden wij u de mogelijkheid aan om uw gekochte kleding te passen in onze vestiging aan de Stieltjeskanaal 128 in Stieltjeskanaal.


Bij Ruitersport Katerbarg staan klantenservice, klantvriendelijkheid en kennis hoog in het vaandel. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met als doel om u iets bij te brengen over de paardensport en ons aanbod.


Als u verdere vragen heeft over ons bedrijf, het aanbod, de diensten of een ander onderwerp kunt u onder het kopje contact altijd het formulier in vullen met uw gegevens. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Vervolgens nemen we ook contact met u op.


Wij hopen dat we u snel mogen verwelkomen in onze leuke en gezellige winkel.


Tot ziens bij Ruitersport Katerbarg!