Little horse friend. De mini ruiters verdienen ook een leuke kledinglijn. Deze kledinglijn zal vanaf maat 92 t/m maat 140 zijn. De rijbroekjes van deze mini ruiters zijn comfortabel en makkelijk te dragen. Deze rijbroekjes hebben geen leren zitvlak of een siliconenzitvlak.

30 artikelen  Ruiteroutfit

De allerkleinste maten zijn vaak voor ruitertjes die nog niet pony rijden. Daar zijn ze nog wat te klein voor. De mini’s mogen vaak vanaf hun 6de jaar op pony les bij een manege, maar het is natuurlijk wel leuk wanneer moeders naar de paarden gaat dat de kleine ook een ruiter outfit aan heeft. Hoe leuk is zoiets. Het leukste is natuurlijk dat zowel moeders, of vaders, als de mini ruiter dezelfde kleuren in hun outfit hebben. Dan heb je natuurlijk ook nog een paar laarsje of schoenen nodig. Die kun je ook krijgen vanaf maat 24 in leer en rubber. Voor de kleintjes gaat de voorkeur uit naar een rubberen jodhpur. De mini ruiter is natuurlijk volop in de groei en dan is zo’n jodhpur goedkoper dan een leren jodhpur. Ook wordt er dan veel gebruik gemaak van een rubberlaarsje. Bij zo’n rijbroekje hoort natuurlijk ook een bijpassend shirtje. Die shirtjes zijn er dan met lange mouw en korte mouw. En ook in diverse kleuren en modellen. Dan nog een leuk jasje of bodywarmertje erbij en dan is de outfit compleet. Elk seizoen heeft weer nieuwe kleuren en modellen.

Wedstrijdoutfit

Zowel in de rijbroekjes en de shirtjes en natuurlijk de jasjes. Zelfs voor die kleine ruiters heb je bijpassende sokken wat natuurlijk super cool is. Voor de zesjarigen is er ook een wedstrijd outfit. Die bestaat dan ook uit een witte rijbroek, shirtje, wedstrijd jasje en plastron en natuurlijk witte handschoenen. Voor de aller kleinsten moet er natuurlijk ook een cap zijn. Die is er ook in diverse modellen en met bling en zonder bling.