Knippen,plakken of toch maar een shetlander?

We knippen en plakken erop los. Moet er dan toch een shetlander komen?
14 September 2018

Hoihoi


Ik ben nog steeds druk bezig met de webshop. Het excel bestand is klaar en aan de webshop toegevoegd. Nu mag ik de foto's bij de producten zetten. Doe dus niet anders dan knippen, plakken, kopiëren en plakken en opslaan. Mijn rechterhand is veel meer ontwikkeld dan mijn linker dus ik ben blij dat ik even wat anders kan doen. Mijn muis begint ook al een eigen leven te leiden en das nie handig.

Nu komt de nieuwe collectie binnen druppelen die ook weer in het systeem gezet moeten worden. Dat is niet zoveel werk en het zijn ook fantastische producten. Leuke vesten en shirts van La Valencio zowel voor de kinderen als volwassenen. Van HKM hebben we een laars binnen gekregen die lijkt op de UGGs. Maar deze zijn waterdicht en dus heerlijk voor bij de paarden en lekker warm bij een wandeling met de hond. Dan willen jullie vast weten wat de prijs van deze laarzen zijn nou dat is €39.95. Leuk prijsje voor lekkere warme en droge voeten.

Even een update wat de paarden betreft.

Mijn lichaam vond het rijden op Emy niet meer zo leuk en ik heb toen moeten besluiten om te stoppen met Emy. Ik ben geen opgever en zag het als falen. Vond het heel erg maar soms moet je luisteren naar je lichaam. Nu is Floranc weer volop in training en gaan we daar weer mee verder. Zijn training heeft een poosje op een laag pitje gestaan. Nu hebben we voor hem een voedingsadvies gekregen en gaan daarmee aan de slag zodat hij weer snel op het oude niveau zit. Het is een geweldig paard maar is niet altijd even voorwaarts daarom was mijn keus ook op Emy gevallen. Dacht dat het makkelijker voor mij zou zijn.

Nu Floranc minder heeft gedaan is het wel net of hij zich heeft kunnen ontwikkelen en in kracht heeft kunnen toenemen. Dus misschien was het goed voor hem. We zullen zien en ik houd jullie op de hoogte.

Met onze kleine prinses gaat het ook super. Ze komt nu direct naar je toe en hinnikt wanneer ze je ziet. Nu vind ik haar best wel leuk. We moesten even aan elkaar wennen maar dan heb je ook wat. Kregen we 2 weken terug een telefoontje dat de chipper langs zou komen. Denk dat wordt drama maar dat viel heel erg mee. Ze bleef keurig netjes staan en de chip zat er ook zo in. Wauw hè had ik niet verwacht. Nu zal ze binnenkort ook kennis maken met de hoefsmid want die kleine hoefjes van haar groeien best wel hard. Hopen voor de hoefsmid dat ze dan ook zo braaf is. Manlief moet maar even flink oefenen met haar. Hahahaha.

Vanmorgen een uur met Hummer onze Kangal gewandeld. Heerlijk weer erbij zweet dik op het voorhoofd staan. Komen we tijdens onze wandeling een oudere man tegen die me vroeg of Hummer aaibaar was. Hummer rond de 60 kilo en moeite hebben om zijn voorpoten op de grond te houden wanneer mensen hem enthousiast begroeten.Dus maar gezegt dat hij wel aaibaar was maar dat het niet zo verstandig was omdat hij de man anders op de grond zou smakken. Wanneer de mensen maar doorlopen is er niets aan de hand maar veel mensen vinden hem heel leuk en gaan dan stil staan en gaan dan heel lief tegen hem praten. Ja en dat vind hij geweldig. Ik niet. Moet dan veel moeite doen om het bakbeest weer mee te krijgen en te zorgen dat hij de mensen niet plat walst. Soms ook wel grappig want dan staat er ineens een hond hun recht in de ogen aan te kijken. Hihihi. Ja en dat is wel schrikken.

Afgelopen zondag op de open dag gestaan van Hippische Centrum Emmen. Dat is altijd leuk en gezellig. Leuke reacties gehad over onze producten. We staan daar ook voor onze naamsbekendheid en dat is weer prima gelukt. Jan zijn klein dochter van 2 jaar was er ook even. Kinderen mochten een rondje op een pony maken en dat vond zij ook geweldig. Hahaha ze had al snel door waar ze langs moest om bij de pony's te komen. Ik weet niet hoeveel rondjes ze heeft gemaakt maar ze kon er geen genoeg van krijgen. Ik denk dus dat we binnenkort opzoek moeten naar een heeeeeele lieve shetlander.

Ik ga weer verder met knippen en plakken en ik laat weer snel van mij horen.

Doeidoei.