Even voorstellen!

Het gezicht achter Ruitersport Katerbarg
04 June 2018

2459398738-MScholtens-Websize-Ruitersport-073.jpg

Hallo,

In deze eerste blog ga ik jullie vertellen wie het gezicht achter Ruitersport Katerbarg is. Mijn naam is Ina Katerbarg en ben 46 jaar. Ik ben fanatiek paardrijdster en ben Z dressuur. Ik rijd momenteel 2 paarden Floranc en I'm Emerone. Floranc is 8 jaar Florencio x Sandreo en heb ik nu 5 jaar in mijn bezit en heb hem zelf alles geleerd. Floranc is een paard met veel kwaliteit en hij heeft een geweldig karakter. I'm Emerone is een I'm Special de Muze x Burggraaf is 5 jaar en hier geboren. Floranc is helemaal dressuur gefokt en I'm Emerone is springen gefokt. I'm Emerone, of ook wel Emy genoemt, is mijn eerste merrie onder het zadel. Het is echt een paard met karakter. Er zit geen kwaad in maar is wel degelijk aanwezig. Is even een omschakeling maar valt mij niet tegen. Voor een springpaard heeft Emy heel veel beweging. Twee weken terug eerste wedstrijd gehad en dat ging super.

Wij hebben in totaal 4 paarden. Na Floranc en Emy hebben wij ook nog Warranida Warrant x Jetsetd 5 jaar en geklasseerd in het springen en het dressuur. Zij wordt door een vriendin uitgebracht. Warranida is een geval apart. Super braaf onder het zadel maar mevrouw kan aan de hand wel heel raar reageren. Wil je bijvoorbeeld haar voorpluk invlechten dan heb je klein probleempje. Maar ga je dat vlechtje er weer uithalen dan heb je nog een groter problemeen. Hahaha. Ze zeggen wel eens elke vos heeft een steekje los en dat gaat ook zeker op voor haar.

Dan is er nog Dutch Zyra Colman x Lucky Boy. Mevrouw is drachtig van I'm Special de Muze en houdt ons al een paar dagen voor de gek. Ze is pas 21 juni uitgeteld maar begon al vroeg met uier aanmaken. Zyra is een zeer goed sportpaard en is Z springen. Ze wordt nu niet in de sport uitgebracht doordat er geen gepaste ruiter voor deze dame is. Zyra springt alles maar je moet haar zeker in haar waarde laten. Bij een foutje van de ruiter of mevrouw heeft haar dag niet dat laat ze je dat wel weten. Ze is nu dus tonnetje rond en laat ons nog even wachten.

Dan hebben we nog 2 honden. Nemo jack russell en is al 13 jaar. Hij doet het liefst een slaapje en is gek op een lekker hapje tussen door. Nummer 2 is Hummer nu bijna 2 jaar. Hummer is een Kangal, of ook wel Turkse herder, en heel groot. Hij weegt ongeveer 60 kilo en is een dikke knuffel kont. Kangals worden gebruikt voor het bewaken van het erf en vee en het beschermen van de baas. Hij is lomp sterk, dat merk ik elke dag wanneer ik met meneer ga wandelen en er weer een ree onze weg kruist. Dan ben ik er niet op verdacht en vlieg ik bijna achter Hummer aan. Dus elke wandeling is een survival. Hihihi. Hij heeft echt humor.

Nu ben ik nog iemand vergeten die zeer belangrijk in mijn leven is en dat is mijn man Jan. Wij zijn bijna 12 jaar getrouwd. Ik woon hier nu ongeveer 15 jaar aan het Stieltjeskanaal. Stieltjeskanaal is geen grote plaats en zoals de naam al zegt ligt onze boerderij aan het Stieltjeskanaal. Ruitersport Katerbarg is gevestigd aan de achterkant van onze boerderij. Wij hebben een groot assortiment en sinds vorige week is onze winkel uitgebreid met een webshop. Ik ben zeer trots dat ik eigenaar ben van deze ruitersportwinkel. Wij bestaan nu bijna 10 jaar en hopen er nog heel veel jaren plezier van te hebben.

2443281397-MScholtens-Fullsize-Ruitersport-001.jpg

De merken die wij voeren zijn HKM, Horka, La Valencio, Busse, HB ruitersport, Equi Protecta, Hofman animalcare en binnenkort hopen wij nog meer merken te verwelkomen. Bij ons staat service en kwaliteit op de eerste plaats. Heeft u een vraag, wij proberen het voor u te beantwoorden. Is er een probleem wij lossen het op. Wij hebben grote maten rijbroeken en hele kleine rijbroeken. De shetlander, mini shetlander of de welsh pony worden bij ons niet vergeten. Kom gerust eens langs in Stieltjeskanaal of kijk op onze webshop. De webshop wordt nog verder uitgebreid dus kijk regelmatig of er nieuwe artikelen bij staan. Wilt u op de hoogt gehouden worden like dan onze facebook pagina. Daar worden regelmatig nieuwe artikelen en aanbiedingen gezet.

In het vervolg ga ik regelmatig een nieuwe blog schrijven over dingen die hier gebeuren maar ook andere artikelen die heel informatief zijn. Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen laten zien waaruit Ruitersport Katerbarg bestaat. Veel plezier met het lezen van dit artikel en tot gauw.


Groetjes,

Ina