Beste klanten wat nu?

Soms gaat het niet zoals je het altijd voor ogen hebt gehad. Jammer....
04 February 2019

Daar zijn we weer.

Het weer is de laatste tijd niet je van het, Vind ik persoonlijk. Ik houd niet zo van de winter ach het is niet zo zeer de winter maar die vieze prut die er soms mee gepaard gaat. Hummer en Tommie vermaken zich prima in de sneeuw. De paardjes iets minder die staan je de hele dag aan te kijken met die zielige koppies. Mogen we nu eindelijk naar binnen? S'morgens willen ze met veel bombarie naar buiten en dan doe ik de stal open en dan staan ze erbij van nou eigenlijk vind ik het prima hier binnen. Dacht het niet. Naar buiten stelletje stinkerds.

Baby, I'm Special Dutch, vond haar eerste sneeuw ervaring wel heeeeel erg spannend. Tja dat spul ken ik niet en misschien vreet het mij wel op. Na veel overredingskracht van mij, haar moeder en haar vriendinnetje, moest ze er uiteindelijk toch aan geloven. Dus na ongeveer een kwartier heeft ze toch maar de stap of zeg maar sprong gewaagt. Ja en toen was de hek van de dam. Dat witte spul is dus best wel funny. Ik heb nog nooit zo'n idioot gezien en de andere diva's stonden erbij en keken ernaar.

Wij hebben gelukkig nog lang in onze rijbak kunnen rijden. Koste veel tijd, zweet en spierpijn maar het is gelukt. Alleen deze week heeft Floranc een kleine winterstop gehad. Hij was de laatste tijd een beetje bleh dus ik dacht dat komt goed uit kan hij bijkomen en zijn humeur bestellen en ik heb even tijd voor andere dingen. De eerste twee dagen vond hij het lekker zo geen mens die hem plaagde, maar de derde dag had hij al zoiets van joehoe ik ben er ook nog. Ik wil aandacht en ik wil weer aan het werk. Het is ook nooit goed.

In dat weekje winterstop heb ik na kunnen denken over wat er met de winkel moet gebeuren. De laatste tijd zijn de inkomsten flink gedaald. Het blijkt in de hele ruitersport slecht te gaan. Tja en wat moet je dan. Het geeft mij enorm veel stress en dat wil ik niet langer. We gaan de winkel andere openingstijden geven. (daar zijn we nu mee bezig om te kijken welke dagen we het beste open kunnen en welke gesloten) Daarover later meer en de openingstijden blijven tot die tijd hetzelfde. Ik ben nu opzoek naar een paar uur werk in de week. Op die manier hoop ik de winkel, die ik nu bijna 10 jaar heb, te kunnen behouden. Dus onze excuses voor het ongemak. Ik streef er naar om kwaliteit en service te kunnen blijven geven. En dat moeten we proberen samen te doen. Hoe spijtig ik dat ook vind want ik heb altijd gedroomd van een eigen zaak. Het enige wat ik nu al kan zeggen we gaan ervoor.

Op dit moment hebben wij 20% korting op de gehele collectie.

8141634490-Besteklanten.jpg

Hummer en Tommie kunnen het prima met elkaar vinden. Super leuk om te zien hoe het door de kamer vliegt en lekker zitten "vechten". Soms wil je even telefoneren en dat gaat dan niet omdat die twee een lawaai produceren dat wil je niet weten. Hummer is flink gegroeid door de komst van een nieuw vriendje. Nemo was al oud en had geen behoefte meer aan spelen enzovoort. En blijkbaar heeft hij dat gemist. Hummer is ook nog maar twee dus ook nog een baby. En nu kan hij zijn ei een beetje kwijt. Ondanks dat Tommie veeeeel kleiner(6kilo) is dan Hummer (55kilo) weten ze precies hoever ze kunnen gaan. Ik kan zo vaak zeggen straks jankt er iemand maar gewoon door doen. En dan gaat het soms een keer mis. Meestal is het Hummer die een piep geweest. Nou en dan zijn ze even 5 minuten genezen. Hummer is een kangal zoals jullie weten en die vechten ook o.a met wolven. Hij heeft dus rond zijn hals en borst een wat extra dikke huid en dat weet Tommie nu dus. We hebben straks een uitermate gespierde boerenfox. Hahaha. Wanneer Hummer heeft gegeten dan gaat Tommie na die tijd even Hummer zijn mond aan de binnenkant inspecteren en dat kan hij makkelijk want Tommie's hoofd past helemaal in de bek van Hummer. Ondanks dat Hummer zo'n grote en lompe hond en staats gevaarlijk is voor iedereen die denkt zomaar ons huis binnen te willen komen heel voorzichtig met Tommie en met Lilly onze kleindochter van 2 jaar. Hummer en Tommie zijn echt beste vriendjes ben ik heel blij mee.


Groetjes,

Ina en de beestjes.